Knust kamera
Bryllup

Bryllup

Gjenopplev den magiske dagen med levende bilder!

 

Dere avgjør i hvor stor grad bryllupsdagen skal dekkes og vi lager en plan over høydepunktene som skal tas med. Jeg kan også sette opp flere kameraer, slik at f.eks. vielsen og talene filmes i sin helhet (i tillegg til bryllupsvideoen).

 

Jeg har erfaring fra både borgerlig og kirkelig bryllup.

 

Se gjerne bryllupsvideo som ligger på siden – og attest fra brudeparet.

 

Å få gjenoppleve dagen med en profesjonell stemningsfilm uken etter bryllupet, er en fantastisk opplevelse. Filmen er av høy kvalitet og de beste klippene er valgt ut til å gjenskape dagen deres. 

Trine & Ole

Brudepar (kirkelig)


Sondre foreviga bryllupet våres på en helt perfekt måte. Han klarte å fang di spesielle øyeblikkan helt uten at vi merka at han va dær med kamera. Han e proffesjonell til fingerspissan og lever en kvalitet bedre enn vi kunne venta.

Om noen vurder om det e verd noen ekstra krona for å få en film med høyepunkt, en med tala og en med vielsen, så ikke tenk mere på det. Book han Sondre mens han ennu har ledig tid!

Sabina & Andreas

Brudepar (borgerlig)


I forkant av oppdraget stilte Sondre opp til møte, og vi fikk lagt inn våre ønsker og forventninger til bestillingen. Han var konstruktiv og kom med gode ideer. Fram mot bryllupet hadde vi en gående dialog, og Sondre var profesjonell og strukturert. På selve dagen tok Sondre føring, og ga klare beskjeder og retningslinjer slik at filmingen skulle gi best mulig resultat. Sondre utstrålte en trygghet som igjen ga oss fullstendig tillit til at filmingen var i gode hender. Vi vil gi Sondre K. Jensen/Knustkamera våre varmeste anbefalinger.