Knust kamera
Anbefalinger

ANBEFALINGER

       

 

        

Fredric Ihrsen

Styremedlem - Nord&Ne


KnustKamera / Sondre K. Jensen gjør det trygt å være foran kamera, er kreativ og lett å samarbeide med og lager supre filmer. Hilsen NORD&NE Saltstraumen.

       

 

        

Charlotte og André

Brudepar (kirkelig)


Vi brukte Sondre for å lage vår bryllupsfilm. Vi er utrolig fornøyd med resultatet han leverte og for at han klarte å forevige dagen vår i en så fin film. Veldig fornøyd med samarbeidet med han i forkant, underveis og på dagen. Han viste selv initiativ, kreativitet og var hele veien positiv. Sondre er dyktig og vi anbefaler han på det varmeste til andre som skal gifte seg eller ønsker å forevige sine øyeblikk/minner. Tusen takk for den gode jobben!

       

 

        

Salamatu Winningah

Rådgiver - Nordland fylkeskommune

 

Det har vært en særdeles positiv opplevelse å samarbeide med Knustkamera i flere prosjekter. Nordland fylkeskommune, ved avdeling for utdanning og kompetanse hadde gleden av å jobbe sammen med Knustkamera, og resultatene har vært imponerende.

Kunstkamera ble engasjert for å lage promoteringsfilmer som skulle hjelpe oss med å rekruttere voksne deltakere til videregåendeopplæring i Nordland. Og de leverte virkelig et produkt som kommuniserte svært godt med vår målgruppe.


En av de mest bemerkelsesverdige suksesshistoriene var da vi klarte å rekruttere en hel klasse til restaurant- og matfag Bodø vgs på bare noen få måneder. Dette skyldes i stor grad innholdet som Knustkamera produserte for oss. Filmen var fengende, engasjerende og klarte å formidle essensen av vårt utdanningstilbud på en måte, som appellerte direkte til potensielle elever.

Vi opplever Sondre som dyktig og kunnskapsrik innenfor faget. Han hadde en helhetlig forståelse av våre behov og visjon, og klarte å omskape dette til en film som fungerte godt for vårt formål.


Vi satt også pris på Sondres fleksibilitet og evne til å finne gode og effektive løsninger. Han tok seg tid til å lytte til våre ønsker og behov, og kom med kreative forslag som virkelig løftet filmene til et høyere nivå. Han arbeidet i tett samarbeid med oss gjennom hele prosessen og tilpasset seg endringer på en smidig måte. I tillegg opplevde vi han som punktlig og leverte et godt produkt på kort tid.

Basert på vår erfaring kan vi med stor trygghet anbefale Knustkamera som en dyktig og pålitelig filmproduksjonspartner. Deres evne til å forstå og formidle budskapet vårt til en spesifikk målgruppe var virkelig imponerende. Vi er takknemlige for deres eksepsjonelle innsats, og ser frem til å fortsette vårt samarbeid i fremtiden.

       

 

        

Morten Ringvall

Daglig leder – Alstad begravelsesbyrå

 

Vi har brukt Sondre K. Jensen og Knustkamera til å lage nye nettsider til vår bedrift.

Han har laget gode og brukervennlige nettsider med flott profil og utseende.

Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med han og anbefaler Knustkamera på det sterkeste.

Sondre har god kunnskap og kreativitet i sitt arbeide og resultatet er meget bra.

       

 

        

Trude Smukkestad

Medisin kull 17 ved UiT


På vegne av 6. års medisinstudentene ved Bodøpakken på UiT takker vi for et veldig godt samarbeid med Sondre K. Jensen i forbindelse med produksjonen, film og regi av musikkvideoen «Æ vil ha LIS1». Musikkvideoen er en tradisjon, som er laget som et underholdningsbidrag til medisinstudentenes årlige juleball.


Vi tok kontakt med Sondre etter anbefaling fra fjorårets medisinkull, som hadde benyttet seg av hans tjenester i produksjon av deres video. Sondre viste seg fra første kontakt å være lett å samarbeide med. Han har alltid gitt raske svar og kommet med gode innspill underveis i prosessen. Han har vært behjelpelig med planlegging og organisering ift. film og regi, og har kommet med gode tilbakemeldinger og forbedringspotensialer for hvordan enkelte scener skulle utspille seg. Sondre har hele veien vist engasjement for våre ideer, og på mesterlig vis overført de over til skjermen gjennom kreative løsninger. Gjennom gode lederegenskaper har han organisert scenene, og gitt gode instruksjoner for hvordan vi skal te oss foran kamera.


Sondre ble oppfattet som svært seriøs og profesjonell i sin rolle av alle som deltok i musikkvideoen. Vi er svært fornøyde med endelig produkt, takket være et godt samarbeid fra første stund. Alle tilbakemeldinger fra vår side underveis i prosessen er hørt. Vi anbefaler på det varmeste et samarbeid med Sondre!


       

 

        

Veronica Kåring

Daglig leder Bodø Sentrum


Alltid veldig fornøyd med leveransen fra Sondre og KnustKamera. Levende filmer som får med seg stemningen. Anbefales!!


       

 

        

Knut Håvard Krokstrand

Miljø- & myndighetskontakt Mowi


Sondre leverte film med teksting som vi brukte i opplæringen vår internt i Mowi - der alt ble som avtalt, høy kvalitet på leveransen, meget god service og tilgjengelighet. Vi anbefaler KnustKamera på det varmeste.


       

 

        

Pernille Øien

Daglig leder Øien productions


Sondre er en kreativ og detaljert skaper som er super å jobbe med. KnustKamera leverer filmer av høy kvalitet i mange sjangre! Øien Productions hadde gleden av å samarbeide med Sondre i Pias Ballettstudios video for dansens dager i, og resultatet ble magisk!


       

 

        

Øivind Holthe, Guri Ramsvik & Stian A. Olsen

Prosjektansvarlige Sommerblå festival


Vi engasjerte Sondre K. Jensen til dokumentering av Sommerblå 2022. Han fikk frie tøyler og vi er svært fornøyd med resultatet. Sondre fanget og formidlet den barnslige gleden vi opplevde på området. I gjennomføringen var Sondre enkel å samarbeide med og til å stole på. Anbefales.


       

 

        

Ida Hansen

Medisinstudent Bodø MK16


Jeg vil skryte sinnsykt mye av Sondre. Han er ung, går videregående skole og klarer å drive en seriøs business ved siden av. Om noen skal gjøre noe lignende i Bodø vil jeg anbefale han på det sterkeste. 


       

 

        

Trine & Ole

Brudepar (kirkelig)


Sondre foreviga bryllupet våres på en helt perfekt måte. Han klarte å fang di spesielle øyeblikkan helt uten at vi merka at han va dær med kamera. Han e proffesjonell til fingerspissan og leverer en kvalitet bedre enn vi kunne venta.

Om noen vurder om det e verdt noen ekstra krona for å få en film med høyepunkt, en med tala og en med vielsen, så ikke tenk mere på det. Book han Sondre mens han ennu har ledig tid!


       

 

        

Cecilie Haugseth

Danser


Anbefaler Sondre på det sterkeste. Har jobbet sammen med han i flere produksjoner. Bla a filmet han #bodø2024 dansen i 2020!🥳 Dyktig, effektiv og hyggelig fyr som får jobben gjort. Gir han mine beste anbefalinger.


       

 

        

England Brooks

Skuespiller


First, it was an honor to be asked to play a role in Sondre's "Den Siste Timen". I was also quite impressed with his maturity and level of professionalism, just 16 at the time. Great to work with and much fun mixed in. I would Love to work with Sondre/KunstKamera again. Bare Venter! 😉


       

 

        

Chris Slettvoll

Musiker Elsk og Min trio


Sondre er en av de største talentene vi har i Bodø. En fryd å jobbe med og utrolig spennende å følge med videre!


       

 

        

Øyvind Johan Olsen

Eventansvarlig/prosjektleder Hunstadfestivalen


Sondre er en meget dyktig og pålitelig fotograf og filmskaper! 🙌 Han leverer alltids varene i ypperste klasse! 🔥


       

 

        

Charlotte Nyheim

Koordinator Unge Stormen


Sondre er en utrolig dyktig filmskaper og fotograf🎥📸
Filmene og bildene han har tatt/laget i Unge Stormen er av høy kvalitet og viser kjempefine øyeblikk. Vil varmt anbefale Sondre✨


       

 

        

Sabina & Andreas

Brudepar (borgerlig)


I forkant av oppdraget stilte Sondre opp til møte, og vi fikk lagt inn våre ønsker og forventninger til bestillingen. Han var konstruktiv og kom med gode ideer. Fram mot bryllupet hadde vi en gående dialog, og Sondre var profesjonell og strukturert. På selve dagen tok Sondre føring, og ga klare beskjeder og retningslinjer slik at filmingen skulle gi best mulig resultat. Sondre utstrålte en trygghet som igjen ga oss fullstendig tillit til at filmingen var i gode hender. Vi vil gi Sondre K. Jensen/Knustkamera våre varmeste anbefalinger.